Hydro@Home wordt geproduceerd door Delta Water Engineering in Antwerpen, onderdeel van de Pollet Water Group, een toonaangevend bedrijf in de waterbehandelingssector. Deze Belgische groep telt meer dan 1.500 medewerkers in 40 bedrijven en 25 landen. Bedrijven van de Pollet Water Group zijn toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die de waterkwaliteit verbeteren en een efficiënter gebruik mogelijk maken. We zetten ons in om slimme en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden die het water zuiveren in uw huizen, scholen, gebouwen, fabrieken, bedrijven, ziekenhuizen, …  Door de meest geavanceerde technologieën toe te passen, gaan we de grootste uitdaging van onze tijd aan: het water.
Ontdek de voordelen van zacht water en het huishoudelijke Hydro@Home gamma!

Het werkingsprincipe van
Hydro@Home?

De Delta Hydro@Home waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Het water stroomt door een harsfles. Calcium en Magnesium hechten zich aan de harsen. Als de harsfles verzadigd is maakt het toestel automatisch een mengsel van water en zout (natriumchloride) om de harsen te spoelen. 

Via hetzelfde proces van ionenuitwisseling wordt het opgeslagen Calcium en Magnesium naar de afvoer gespoeld.

hydro-composition

Zonder elektriciteit

Geen energieverbruik.
Eenvoudige plaatsing
zonder stopcontact.
Extra veilig

100% volumetrische werking

De waterverzachter past zich aan in functie van de gezinssituatie.

Made in Belgium

Hydro@Home is een hoog kwalitatief product dat 100% in België wordt geproduceerd.

Small is beautiful

Compacte toestellen,
grootse prestaties.
Passen in de kleinste ruimtes

Economisch & ecologisch

Economisch, ecologisch en uitzonderlijk laag zout- en spoelwaterverbruik. Waterverbruik 18 liter per regeneratie. Zoutverbruik 300 gram per regeneratie. Geen elektriciteitsverbruik.

Fijnere harsen

Unieke, gepatenteerde technologie. Grote capaciteit met een beperkt harsvolume.

Vraag hier je gratis
watertest aan

Wil je weten hoe hard het water bij jou thuis? Klik onderstaand, vul je gegevens in en ontvang een gratis watertest.

Blog

Op regelmatige basis posten we interessante weetjes over waterbehandeling.
Lees hier onze laatste berichten.

thumbnail_image002
Een primeur voor Hydro@Home! Onze firma Delta Water Engineering behaalt als eerste fabrikant ooit het Nederlandse KIWA certificaat voor alle Hydro@Home waterontharders. Delta Water Engineering...
fruits-washing
Niets zo gezond als verse groenten en fruit … op voorwaarde dat u ze grondig wast natuurlijk. Dankzij onze tips verwijdert u niet alleen alle...
Lekkende kraan
In oude huizen zijn soms nog loden leidingen aanwezig. Als er lood van die buizen in uw drinkwater terechtkomt, kan dat de gezondheid van u...

Lokaal geproduceerd
met sociale tewerkstelling

Hydro@Home wordt lokaal geproduceerd in het maatwerkbedrijf De Brug in Mortsel (Antwerpen). Dit non-profit maatwerkbedrijf geeft zinvol werk aan 320 mensen die moeilijk een plaats vinden in het reguliere arbeidscircuit.

Dankzij de productie, assemblage, testing, verpakking en logistiek in samenwerking met De Brug vzw blijven Hydro@Home waterontharders en filters een uniek Belgisch product en kunnen we garanderen dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Elke stap van het productieproces wordt nauw opgevolgd om een correcte werking van onze producten te garanderen.